Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kommundirektören i Gislaveds kommun slutar

Kommundirektör Malin Aronsson som arbetat i Gislaveds kommun sedan 2015 kommer att sluta sin anställning i början av hösten för att gå vidare och axla motsvarande uppdrag i Kungsbacka kommun.

- ”Malin har varit en viktig del i det arbete som vi i Gislaveds kommun påbörjat för att möta framtidens utmaningar. Hennes driv och kunskap har bidragit till att vår kommun ligger långt fram i det omställningsarbetet”, säger kommunstyrelsens ordförande Carina Johansson (C). Hon tillägger att - ”det är tråkigt för kommunen att Malin nu går vidare, men jag önskar henne lycka till med de nya utmaningarna”.

- ”Jag är så stolt över Gislaveds kommun och det som vi tillsammans skapat. Jag är stolt över min egen insats men också tacksam för allt jag lärt mig här tillsammans med politiker, tjänstepersoner, invånare och företagare”, säger kommundirektör Malin Aronsson.

Malin Aronsson kommer göra sin sista arbetsdag i Gislaveds kommun den 20 september. Rekryteringen av hennes efterträdare kommer påbörjas efter sommaren.

För mer information kontakta:

Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande
076-495 26 09
carina.johansson@pol.gislaved.se

Malin Aronsson, kommundirektör
0371-815 99
malin.aronsson@gislaved.se

Sidan uppdaterades senast: