Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Mikael Karlsson, trombonlärare, välkomnar elever till musikskolans läger.

Mikael Karlsson, trombonlärare, välkomnar elever till musikskolans läger.

Musikläger på musikskolan

För tredje året i rad anordnar Musikskolan i Gislaved ett musikläger under sommarlovet för elever i årskurs 4-6.

Under perioden 24 juni till 4 juli får deltagarna på musikskolans musikläger chansen att prova på att spela olika instrument och sjunga. Lägret riktar sig till elever i årskurs 4-6 och intresset för att delta har varit stort.

Ledare för musiklägret är trombonläraren Mikael Karlsson, som också har några ungdomar till sin hjälp. Flera av dessa ungdomar är äldre elever på Musikskolan och på estetiska programmet på Gislaveds gymnasium. Tillsammans har de förberett musiklägret genom att välja lämplig repertoar och planera aktiviteter.

- Eleverna kommer bland annat få möjlighet att spela in sin musik i Musikskolans studio och förbereda en konsert, berättar Mikael Karlsson.

Locka nya elever

Musiklägret är ett sätt för musikskolan att nå nya elever och också genom att hålla öppet under sommaren, berika kulturlivet i kommunen. Projektet sker i samarbete med Sommarliv - kommunens satsning på aktiviteter för sommarlediga elever.

Sidan uppdaterades senast: