Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Erik Hårdstedt - Vernissage och Workshop i konsthallen

Akvarellkonstnären Erik Hårdstedt håller vernissage i Gislaveds konsthall lördag 17/8 och workshop söndag 18/8.

Välkommen på vernissage, Motivvärlden i Erik Hårdstedts bilder är mångskiftande. Det nära och vardagliga samsas med det avlägsna och extraordinära i ett detaljrikt akvarellmåleri som utmanar traditionen. Hos Erik Hårdstedt möter vi skickliga växlingar mellan det skarpa och diffusa i bilder som både spelar med och mot konstens regler.

Erik Hårdstedt, f. 1979, är verksam i Uddebo och utställningen presenteras i samarbete med Gislaveds Konstförening. Utställningen pågår till 15 september.

Akvarellworkshop i regi av Västbo Konstakademi 18 aug

Söndagen 18 augusti under en heldag sker en akvarell workshop i konsthallen. Akvarellmåleri är en motsägelsefull konstform, vattenfärger är barns leksaker samtidigt som det används som ett traditionellt verktyg för konstnärlig förfining. Det tar en minut att lära och en livstid att bemästra. Erik Hårdstedt leder workshopen som är utöver det vanliga i regi av Västbo Konstakademi.

Antalet deltagare är begränsat. Anmälan per e-post till konsthallen.

Sidan uppdaterades senast: