INNEHÅLL

Nytt nummer av kommuntidningen G

Möt en ungdomscoach, en brandman och en kommunvägledare. Det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen som kommer i brevlådan under torsdagen.

Håll utkik i brevlådan. Idag torsdag kommer senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen presenterar vi vår nya spännande satsning Medarbetarskap; där du möter olika medarbetare inom kommunens breda verksamhet.

En del av innehållet handlar om tema utbildning där vi presenterar fyra intressanta strategier för en skola i framkant och du får lära dig mer om möjligheter till högskolestudier på hemmaplan. På mittuppslaget kan du läsa om kommunens ekonomi i reportaget "Vart går pengarna?" och i krönikan skriver våra styrande politker om kommunens utveckling och utmaningar.

Tyck till om kommuntidningen

Vad tycker du om innehållet i kommuntidningen. Hjälp oss att utveckla den genom att svara på vår enkätundersökning om tidningen G.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Som tack är du med och tävlar om receptboken "Recept för gemenskap" där medarbetare på Gislaveds kommun delar med sig av sina favoritrecept. Trevlig läsning!

Sidan uppdaterades senast: