Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Anhöriggrupp för närstående till någon med demens

Välkommen till en mötesplats för anhöriga till personer med demens. Första träffen är tisdag 5 november kl. 17-19 på Träffpunkt Gislow, Gislaved.

Nu startar en ny anhöriggrupp för anhöriga till personer med demenssjukdom. Vi kommer att träffas regelbundet och varvar samtal med kortare föreläsningar och aktuell information. Du kan också vara med och forma innehållet. Plats för kommande träffar kan växla mellan olika orter i kommunen.

- Vi har sedan länge erbjudit utbildning för anhöriga till personer med demens men har saknat en regelbunden möjlighet för anhöriga att träffa andra i samma situation, säger Lena Larsson, demenssamordnare.

Anhöriggrupper är en prioriterad insats enligt Socialstyrelsens nationella riktlinjer och anordnas av demensteamet och anhörigstödet.

Anmälan

För intresseanmälan och frågor kontakta Annica Bard Carlsson eller Lena Larsson, demenssamordnare eller Clara Andersson Edvardsson, samordnare för anhörigstöd på telefon 0371-810 00 eller mejla till demensteamet.

Datum: tisdag 5 november
Tid: klockan 17-19
Plats: Träffpunkt Gislow, Regeringsgatan 1, Gislaved

Välkommen!

Sidan uppdaterades senast: