Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

2019 års stipendiater under prisutdelningen. Från vänster Solveig Davidsson, Linnea Spång, Fredrik Kastberg, Joel Möller, Frida Curenstam och Lennart Davidsson.

Konsert Davidssons Musikstipendium

Torsdag 7 november är du välkommen till Musikskolan på konsert med fyra unga musiker som alla mottagit Davidssons Musikstipendium.

Varje år delar Musikskolan ut Solveig och Lennart Davidsson Musikstipendium. Torsdagen den 7 november klockan 18.30, har du möjlighet att lyssna till några av de lovande musiker som tilldelats stipendiet genom åren.

Kvällens program

Under kvällen kommer musikskolechef Veronika Lorentzson att berätta mer om de ungdomar som tilldelats stipendiet, vad de studerar nu och om deras framtidsplaner. Resten av programmet är varierat med allt från lugna popballader till klassiskt och jazz. På konserten medverkar två av årets stipendiater, Fredrik Kastberg på klarinett och Joel Möller på elbas, samt Victor Haskel och Daniel Andersson på sång som båda fick stipendiet 2015.

För dig som inte kan gå på konserten på torsdagskvällen, finns möjlighet att lyssna på ungdomarna på eftermiddagen då de repar i Gislesalen inför kvällens framträdande.

Datum: torsdag den 7 november.
Tid: Klockan 18.30.
Plats: Gislesalen, Musikskolan, Södra Storgatan 34, Gislaved.

Varmt välkommen!

Om musikstipendiet

Solveig och Lennart Davidssons Musikstipendium delas ut varje år som en uppmuntran till ett antal välförtjänta ungdomar som skolats på Musikskolan i Gislaved. Stipendiet ska användas till kurser, instrumentköp eller annat ändamål som främjar elevens musikaliska utveckling. Stipendiet på 50 000 kronor kan fördelas på max 4 stipendiater.

Sidan uppdaterades senast: