Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kulturforum för unga

15 och 16 november anordnas Kulturforum i Glashuset i Gislaved, ett återkommande arrangemang som i år har fokus på barn och ungas kultur.

Kulturforum arrangeras varje år av Region Jönköpings län och i år hålls arrangemanget i Glashuset i Gislaved. Kulturforum är ett tillfälle för kommunala, regionala och statliga företrädare tillsammans med de fria kulturutövarna, organisationer och det övriga civilsamhället att mötas. Detta i syfte att utbyta tankar och visioner för att utveckla kulturprofilen för Jönköpings län.

Årets Kulturforum kommer att ha fokus på barn och ungas kultur för att bland annat uppmärksamma barnkonventionen i förhållande till kulturen.

Fredag 15/11 - Kulturforum Unga kl. 17.30-22.30

Fredagen blir en helkväll för unga och ungdomar från hela länet kommer att bussas till Kulturforum. På plats i Glashuset erbjuds ett stort utbud med aktiviteter och workshops. Det finns möjlighet att testa på bland annat effektsminkning, stepworkshop och delta i pop-quizet Musikens makt. Sista aktiviteten för dagen är en talkshow med Warsamenators och gäster.

Läs mer och ta del av fredagens program. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lördag 16/11 - Kulturforum kl. 11.00-17.30

Lördagen bjuder på aktiviteter som mingel, seminarium, panelsamtal och mässtorg. Dona Hariri kommer leda dagen och moderera panelsamtal. Kulturforum får även besök av Kulturrådet och Kulturskolerådet som kommer att närvara och delta i samtal.

Välkommen!

Sidan uppdaterades senast: