Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Malin Kjellström, SM guldmedaljör i fälttävlan lag, på hästen Tequila samt Malin Sjöblom och Anna Gamlén.

På bilden: Malin Kjellström, SM-guldmedaljör i fälttävlan lag, på hästen Tequila samt Malin Sjöblom, fritid- och folkhälsonämndens ordförande och Anna Gamlén, fritid- och folkhälsochef.

Grattis SM-guldmedaljörer 2019

Under tisdagskvällen överraskades årets SM-guldmedaljörer och fick oväntat besök av nämndens ordförande, Malin Sjöblom och fritid- och folkhälsochef, Anna Gamlén.

Fritid- och folkhälsonämnden har som tradition att i slutet av varje år uppvakta årets SM-guldmedaljörer som har koppling till kommunen. Nämnden vill med detta uppmärksamma framstående idrottsprestationer inom olika idrotter. Guldmedaljörerna har alla koppling till kommunen och representerar i år flera olika idrotter såsom bangolf, speedway, luftgevär och fälttävlan. I år var följande fyra idrottsmästare anmälda:

  • Martin Lundell, Mix SM-guld, bangolf.
  • Casper Henriksson, ungdoms SM-guld, speedway
  • Malin Kjellström, lag SM-guld, fälttävlan
  • Isabelle Johansson, junior SM-guld luftgevär

- Tillfället att uppmärksamma idrottsmästare är lärorikt och ger en förståelse för många olika idrotter, säger Malin Sjöblom, fritid- och folkhälsonämndens ordförande. Man får också en insikt vilket engagemang som ligger bakom deras framgångar.

Överraskade mästarna

Idrottsmästarna uppmärksammades med en blombukett och ett diplom för sina framstående idrottsprestationer. Uppvaktningarna var helt oväntade för idrottsmästarna och alla tre blev glada och överraskade. Isabelle Johansson kommer att bli uppvaktad vid ett annat tillfälle.

- Åh, så glad jag blir! Detta var helt oväntat, säger en rörd Malin Kjellström.

Malin Sjöblom tillsammans med Martin Lundell.

Malin Sjöblom och SM-medaljören Martin Lundell.

- Vår sport är fortfarande ganska liten så det är roligt att bli uppmärksammad, säger Martin Lundell som vunnit sm-guld i bangolf.

Malin Sjöblom tillsammans med Casper Henriksson.

Malin Sjöblom uppvaktar Casper Henriksson, som vunnit ungdoms SM-guld i speedway.

- Trevligt att kommunen uppmärksammar detta, säger Caspers pappa som fanns med vid uppvaktningen av Casper.

Sidan uppdaterades senast: