Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Aktiviteter på vinterlovet

Från måndag den 16 december finns många spännande aktiviteter för alla skollediga barn och ungdomar mellan 6-15 år.

Vinterlovet är snart här och vi har en massa roliga saker på gång. Använd länken för att komma till programmet, vi hoppas att du hittar flera spännande aktiviteter som passar dina intressen.

Alla aktiviteter som sker under vinterlovet är kostnadsfria om inget annat anges och är spridda runt om i orterna. Några aktiviteter kräver anmälan, information om anmälan hittar du under aktiviteten i programmet.

Den försvunna tomteluvan

Tjuvstarta vinterlovet och hjälp tomten att hitta sin borttappade luva! I jakten på den försvunna tomteluvan kan du få hjälp av de ledtrådar som finns i biblioteket. Tävla om fina priser. Jakten pågår på Reftele bibliotek mellan den 16 december - 9 januari. Se programmet för mer information.
Du kan även passa på att pyssla och göra en fin julklapp till en kär vän eller släkting. På nästan alla av våra bibliotek kan du pyssla, se programmet för tider och platser.

Fritidsgårdarna håller öppet

Fritidsgårdarna har öppet under lovet och tillsammans med fritidsledarna kan du åka på olika utflykter exempelvis till Asecs i Jönköping eller Isaberg. Du kan även följa med när de åker till Gislerinken för att åka skridskor eller till Nordin sportcenter. Se programmet för mer detaljer kring utflykterna.

Aktivera hela familjen

Att besöka Gislebadet är en perfekt aktivitet om du vill ta med dig hela familjen för en gemensam aktivitet. Gislebadet har som vanligt lagt ut hinderbanan, vem är snabbast i din familj? Se programmet för Gislebadets öppettider. Du kan även besöka biblioteket i Gislaved som har både pussel-mani och brädspel, har du tur är retrospelen lediga.

Sidan uppdaterades senast: