INNEHÅLL

Nytt nummer av kommuntidningen G

Möt våra fältsekreterare, en undersköterska och en IT-bibliotekarie. Det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen G.

Håll utkik i brevlådan. Idag, torsdag, kommer senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen presenterar vi några av våra medarbetare inom kommunens breda verksamhet.

En del av innehållet handlar om tema fritid där fritid och folkhälsa är i fokus. Du kan läsa om ett fritidsarrangemang som sätter kommunen på världskartan och hur du kan hitta mer rörelseglädje i vardagen.

På mittuppslaget kan du läsa om kommunens ekonomi och varför det blir allt svårare att få pengarna att räcka till. I krönikan skriver vår tillförordnade kommundirektör om en intensiv höst och vilka utmaningar kommunen står inför.

Sidan uppdaterades senast: