Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Dags för sportlov

Sportlovet är snart här och visst ska det bli skönt med lov? Under sportlovsveckan finns det en mängd olika aktiviteter för alla åldrar. Ta en titt i programmet!

För våra barn och unga börjar sportlovet på måndag den 10 februari.

Alla aktiviteter som sker under sportlovet är kostnadsfria om inget annat anges och de är spridda runt om i orterna. Några aktiviteter kräver anmälan, information om anmälan hittar du under aktiviteten.

Familjeaktiviteter

För dig som är sugen på familjeaktiviteter kan du besöka våra bibliotek, där det ska experimenteras med hjärnan. Vi får också besök av Jonathan Lindström som är arkeolog, barnboksförfattare och tecknare. Han är känd från både tv och radio och ritar och berättar fantastiska saker om universum.

Du kan även ta med familjen på diktyoga, pyssla och få boktips på biblioteken. Behöver ni röra på er har både bowlinghallen, allmänhetens åkning och Gislebadet öppet under hela sportlovsveckan.

Häng på fritidsgården

Under alla vardagar på sportlovet har våra fritidsgårdar öppet för alla över 13 år. Där kan du till exempel vara med på tjejkvällen eller bowla. Du och dina vänner kan också följa med på en resa till Ullared eller Jönköping. Är du inte sugen på att åka iväg har fritidsgårdarna öppet på kvällarna. Häng på fritidsgården eller utmana dina vänner i pingis.

Tv-spels turnering

Gillar du att spela tv-spel har Kulturplatån den ultimata turneringen. Den besöker olika orter i kommunen och avslutas på Fritidsgården Z. För dig som varit på tv-spelsturneringen innan vet vilken grym upplevelse som väntar!

Workshop med Sabina Chantouria

På alla hjärtansdag den 14 februari kan du som gillar att skriva egna låtar delta i en workshop med Sabina Chantouria. Kulturplatån ordnar workshopen som är en hel eftermiddag på Musikskolan. Under workshopen får du de bästa tipsen för att skriva av dig all kärleksvrede eller beskriva de rosa, fluffiga molnen. Se mer information i programmet.

Sidan uppdaterades senast: