Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kickstart – intensivkurs för dig som vill starta eget

Drömmer du om att starta eget företag? Eller har du precis startat och vill få de bästa förutsättningarna? Anmäl dig senast 7 februari till Kickstart.

I samarbete med Science Park stöttar kommunens näringslivsbolag Enter Gislaved nya entreprenörer i att förverkliga sina företagsidéer. Intensivkursen Kickstart startar 18 februari och pågår i sex veckor. Där får du som ny entreprenör hjälp att komma i gång eller att komma vidare, att skapa snabbare resultat och att utveckla ditt nätverk. Du får dessutom verktygen som du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Våga ta steget

Det kan vara en affärsidé du gått och tänkt på ett längre tag eller något som nyss dykt upp. Oavsett om du redan har en idé du vill utveckla, eller om du är i ett tidigt stadium av din företagsresa hjälper kursen till att få inspiration, kunskap och tips för just dina behov. Den hjälper dig att fokusera och våga ta steget.


Du lär också känna andra entreprenörer och nyckelpersoner för erfarenhetsutbyte och som på olika sätt kan påverka ditt framtida företagande.

- Nätverket är en av nycklarna till framgång och i kickstart-programmet bygger vi dels entreprenörernas egna tankar och idéer men även de framtida kopplingarna och samarbetena, säger Daniel Backstig, affärsutvecklare på Enter Gislaved.

Sex gemensamma träffar

Kickstarten, som består av föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration pågår vid sex gemensamma träffar där det också finns möjlighet till minst två individuella coachtillfällen. Träffarna sker på olika orter inom Jönköpings län klockan 17.00 – 19.00.

Program

18/2 Kickoff – Mål och visioner

25/2 Utveckla idé och starta företag

5/3 Varumärke, marknadsföring, sociala medier

11/3 Säljföreläsning

19/3 Ekonomi

25/3 Avslutning

Anmälan

Anmäl dig senast den 7 februari på Science Parks webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kursen är gratis.

Frågor eller funderingar?

Har du frågor eller funderingar om kursen? Kontakta Daniel Backstig, affärsutvecklare på Enter Gislaved, daniel@entergislaved.se

Sidan uppdaterades senast: