Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Inställt öppet hus på Musikskolan

Öppet hus på Musikskolan den 12 mars och 14 mars ställs in.

Öppet hus på Musikskolan går inte att genomföra som planerat och ställs därför in. Förhoppningen är att kunna hålla öppet hus med prova-på aktiviteter längre fram i vår i stället.

Ansök till Musikskolan

Du som går i årskurs 2 har nu möjlighet att ansöka till höstens verksamheter på Musikskolan. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Ansökan och mer information om höstens verksamheter finns på Musikskolans hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Att musicera ger glädje

Musikskolan i Gislaved har lång erfarenhet och våra lärare har byggt upp den unika musikverksamhet som vi idag har i kommunen. Sedan 50-talet och framåt har Musikskolans verksamhet utvecklats och breddats. Våra utbildade och erfarna musikpedagoger tar på bästa sätt hand om barnens musikaliska utveckling. Ditt barn får undervisning enskilt eller i grupp, får sjunga i kör, spela i orkester eller medverka i andra ensembler.

Musikskolan har cirka 700 elever, vilket är vår näst största skolverksamhet. Under årens lopp har vi undervisat och utbildat såväl amatörmusiker som yrkesmusiker, varav flera idag jobbar inom musikbranschen runt om i hela världen.

Sidan uppdaterades senast: