Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Grävningsarbete i Gislaved

Grävningsarbete pågår på Järnvägsgatan i Gislaved. Det kan bli trångt på gång- och cykelvägen under grävtiden som beräknas vara avslutad i början av april.

Just nu pågår ett grävningsarbete på Järnvägsgatan i Gislaved för att utöka fjärrvärmekapacitet. Arbetet beräknas pågå fram till fredag 3/4. Arbetet innebär att det kan bli trångt på gång- och cykelvägen eftersom grävning sker mellan den och bilvägen.

Bilväg stängd på natten

Biltrafik på Järnvägsgatan kommer enligt plan endast att påverkas natten mellan tisdag och onsdag 25/3. Då stängs den av på grund av att så kallad övergrävning sker. Gislaveds Energi gräver isolerade rör för hetvatten som bildar en fjärrvärmekulvert. Ambitionen är att att det ska vara uppgrävt så kort tid som möjligt.

Sidan uppdaterades senast: