Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Aktiviteter på hemmaplan

Även i virustider, när du uppmanas att stanna hemma finns det aktiviteter på hemmaplan. Oavsett om du vill ha aktiviteter av lugnare slag eller söker fysisk aktivitet.

I kommunen kan du ha en aktiv fritid. Ge dig ut och njut när du är frisk, varva med digitala upplevelser när du behöver vila eller återhämtning. Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer: tvätta händerna ofta och noga, håll avstånd till andra när du är ute och stanna hemma om du är det minsta sjuk.

Det finns mycket du kan uppleva i din närmiljö, både för dig själv eller tillsammans med familj och närstående. Vi har samlat aktiviteter för ditt välbefinnande och hälsofrämjande platser att uppleva på hemmaplan. Allt ifrån böcker, filmer och naturupplevelser till roliga och kluriga aktiviteter.

Idrottsanläggningarna anpassade

Kommunens idrottsanläggningar håller öppet som vanligt. För att besökaren ska känna sig trygg har bland annat städningen utökats och olika lösningar har gjorts för att undvika trängsel.

För dig som är över 70 år finns det möjlighet att frysa ditt årskort för simhallen, bowlingen eller Hälsolyftet. Kontakta i så fall Gisle Sportcenter, telefon 0371-812 64.

Tips på lokala aktiviteter

Sidan uppdaterades senast: