Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

foto på en blomman påsklilja

Glad påsk!

Årets påskhelg kommer för många av oss att se annorlunda ut än vanligt.

Smittspridningen av coronaviruset påverkar oss, våra företag, regionen, landet och hela världen.

Om man ser till Gislaveds kommun flyter mycket på som vanligt, men med en högre beredskap för att snabbt kunna ställa om, ifall läget förändras i våra verksamheter.

Vi har även fler medarbetare än vanligt, med förkylningssymtom, som stannat hemma från jobbet på uppmaning av oss som arbetsgivare. Vi behöver vara rustade för att bedriva viktiga verksamheter, även om många fler skulle vara sjuka samtidigt. Därför är det troligt att vi kan behöva dig. Läs gärna mer och anmäl ditt intresse att arbeta som vikarie.

Carina och Anders skickar en påskhälsning

Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande och Anders Johansson, kommundirektör, vill skicka en påskhälsning till alla invånare i kommunen.

Folkhälsomyndigheten vill att du stannar hemma

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att man ska hålla sig hemmaplan över påskhelgen. Det håller vi med om. Många har hittat nya sätt att träffas på, genom exempelvis Skype, Facetime eller annan videotjänst. Många väljer även att träffas, men då utomhus. Man kan ta en skogspromenad, eller besöka någon vandringsled. Tänkt på att hålla lagom avstånd till varandra.

Vi har sammanställt en lista på många aktiviteter du och din familj, nära och kära kan hitta på i påsk, på hemmaplan.

Vi önskar dig en riktigt bra påskhelg. Ta hand om varandra, tvätta händerna och håll avstånd!

Sidan uppdaterades senast: