Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Carina Johansson i en vitsippsbacke.

Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande skickar en vårhälsning.

Alternativt valborgsfirande

Årets valborgsmässofirande blir annorlunda. Istället för ett traditionellt firande med vårtal, majbrasa och körsång erbjuder vi ett alternativt valborgsfirande på webben.

Vårens intågande tar inte hänsyn till coronaviruset och trots hänvisningar till att hålla avstånd vill vi fira våren. I år erbjuder vi ett alternativt valborgsfirande som du kan ta del av hemma i soffan framför skärmen.

Titta på filmen och lyssna på ett traditionellt vårtal av Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande. Njut av körsång av Gislaveds manskör, majbrasa och se vackra vyer från vår kommun.

Folkhälsomyndigheten vill att du stannar hemma

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du ska fortsätta att hålla avstånd till andra för att minska smittspridningen av coronaviruset och att hålla dig på hemmaplan under vårens högtider.

Många har hittat nya sätt träffas på, genom exempelvis Skype, Facetime eller annan videotjänst. Andra väljer att träffas, men då utomhus. Du kan ta en skogspromenad, eller besöka någon vandringsled. Tänk på att hålla avstånd till även utomhus.

Vi har sammanställt en lista på många aktiviteter du och din familj, nära och kära kan göra på hemmaplan.

Vi önskar dig en riktigt bra valborgsmässoafton. Ta hand om varandra, tvätta händerna och håll avstånd!

Sidan uppdaterades senast: