Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Foto: Symbolbilder

Information om plats i ferieverksamhet

Varje år erbjuds kommunens ungdomar i en viss åldersgrupp möjlighet att delta i ferieverksamhet. I år är arbetet försenat med anledning av rådande samhällssituation.

Har du sökt plats till kommunens ferieverksamhet i sommar och väntar på besked? Arbetet med att behandla ansökningarna till årets feriearbete och feriepraktik har tagit längre tid än planerat på grund av coronaviruset. Många av de verksamheter som vanligtvis tar emot ferieungdomar har inte möjlighet till det i år. Vi arbetar för fullt med att försöka hitta nya ferieplatser.

Besked om feriearbete och feriepraktik för dig som sökt plats kommer inom de närmsta veckorna. Tack för ditt tålamod och visad förståelse inför den uppkommna situationen.

Mer om kommunens ferieverksamhet

Kommunen anordnar feriepraktik och feriarbete för att skapa sysselsättning åt dig som är skolungdom. Det är också för att ge dig chansen att prova olika yrken och branscher inom kommunens verksamheter. Det gäller framförallt där det finns eller kommer att finnas rekryteringsbehov framöver. Genom feriepraktik eller feriearbete får du värdefulla erfarenheter av arbetslivet som du kommer att ha god nytta av framöver.

Sidan uppdaterades senast: