Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Foto på Malin Johansson

Ny socialchef rekryterad

Efter ett år med en tillfällig lösning har en ny socialchef rekryterats. Hon heter Malin Johansson och börjar den 24 augusti.

Under onsdagen blev det klart vem som ersätter vår tillförordnade socialchef Annika Andersson när hon slutar efter sommaren. Det blir Malin Johansson från Göteborg. Hon arbetar idag som socialchef i Melleruds kommun och har nio års chefserfarenhet från olika sociala omsorgsverksamheter inom flera kommuner.

- Jag är mycket nöjd med rekryteringen. Malin är rätt person för att leda det fortsatta arbetet med att utveckla socialförvaltningen, säger Anders Johansson, kommundirektör.

Malin har ett stort intresse för människor och hennes utbildning och erfarenheter kring beteendevetenskap ser kommunstyrelsens ordförande, Carina Johansson (C) som en stor fördel inför det fortsatta arbetet med utmaningarna i socialförvaltningen.

- Annika Andersson har gjort ett fantastiskt jobb under sitt år som tillförordnad socialchef. Malin är helt rätt person för att fortsätta det arbetet och få ekonomin i balans, säger Carina Johansson.

Utöver sitt arbete är Malin även kontaktperson och god man samt mentor för chefer.

- Jag välkomnar Malin till oss och ser fram emot det hon kan bidra med, både till kommunledningen och till socialförvaltningen, säger Anders Johansson.

Sidan uppdaterades senast: