Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Vita och beiga ballonger med glada miner ditmålade

När det behövs som mest, hjälps vi åt som bäst

Vet du någon i eller utanför kommunen som gör en insats, liten eller stor, och som du vill lyfta fram? Skicka en hyllning!

Mitt i allt det svåra hjälper vi varandra och bidrar till att Sverige tar sig igenom krisen. Väldigt många människor tar ett stort eget ansvar i hanteringen av pandemin till exempel genom att hjälpa föräldrar, far- och morföräldrar eller grannar att handla mat. Det är privatpersoner, organisationer och företag som varje dag gör olika insatser för Sverige. De behöver bli sedda, stärkta och bekräftade.

Vet du någon i eller utanför kommunen som gör en insats, liten eller stor, och som du vill lyfta fram?

Under den nationella Krisberedskapsveckan 11-17 maj kan du skicka en personlig hyllning till någon som du tycker bidrar till att Sverige tar sig igenom krisen. Du skickar hyllningen på instagram under kontot din dinsakerhet Länk till annan webbplats. eller till Sverige hyllar-mailen.

Klockan 15.00 varje dag under hela veckan kommer omtyckta artister hylla fina initiativ genom liveframträdanden. För att se artisterna uppträda och se vad andra vill hylla, går du in på instagramkontot Din säkerhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Instagram behöver laddas ner som app i telefonen.

Äldre man som skrattar vänd mot en yngre man

Om Krisberedskapsveckan

Krisberedskapsveckan är en årlig kampanj som i år genomförs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Veckan finns till för att visa att en av våra viktigaste tillgångar när något hotar oss, är vår vilja att hjälpa varandra.

Sidan uppdaterades senast: