INNEHÅLL

Nytt nummer av kommuntidningen G

Hur är det att arbeta som konstsekreterare, fastighetsskötare och stadsträdgårdsmästare i kommunen? Det och mycket mer får du reda på i senaste numret av kommuntidningen G.

Håll utkik i brevlådan. Idag, torsdag, kommer senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen presenterar vi några av våra medarbetare inom kommunens breda verksamhet.

I det här numret har vi tema dialog. Du kan läsa om hur du som invånare kan vara med och påverka i kommunen genom att exempelvis träffa politiker vid vårt demokratifika och delta i digitala och fysiska medborgardialoger. Vi berättar också om kommunens demokratiberedning.

Du kan läsa om kommunens ekonomi i reportagen "Vart går pengarna?" och "vad får jag för pengarna"? En nyhet i det här numret är att vi gör nedslag i kommunens orter. Först ut är Burseryd och Hestra som vi besökte tidigt i våras.

Något annat som också är helt nytt är att reportagen och texterna i det här numret är gjorda av tre duktiga kommunikatörsstudenter; Hanna, Elsie och Melinda som fått tillfälle att upptäcka kommunen genom att ha kommuntidningen som ett projektarbete.

Har du inte fått någon tidning i brevlådan? Hör av dig till oss!

Bild på tre tjejer inne i en byggnad

Hanna Åberg, Elsie Lindau och Melinda Fransson "hemma" på Jönköping University.

Sidan uppdaterades senast: