Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Vi behöver dig – nu och i framtiden!

Vill du göra skillnad och ge det lilla extra i en tid av stora utmaningar? Då är det kanske dig vi söker till Sveriges viktigaste jobb!

Vill du jobba extra inom vård och omsorg? Vill du hjälpa till i en tid av stora utmaningar? Har du ett genuint intresse för andra människor och deras välbefinnande?

Välkommen att söka jobb hos oss i Gislaveds kommun Länk till annan webbplats.. Hos oss är du viktig och gör skillnad i andras vardag. Vi söker dig som kan börja jobba med kort varsel i det vi tycker är ett av Sveriges viktigaste jobb. Vi söker personal både för anställning över sommaren och för timanställning i form av extra resurs när det behövs.

Du kan ha avgörande betydelse för att våra undersköterskor, sjuksköterskor och andra yrkesroller inom vården ska kunna prioritera sina arbetsuppgifter.

Ta chansen att få bidra till din kommun och ge en hjälpande hand till våra invånare och vår fantastiska personal. Du behöver vara beredd på att "hugga in" där det behövs och i gengäld får du ett meningsfullt, flexibelt och framförallt roligt arbete.

Extrajobb inom vård och omsorg

Vi söker extra resurser inom flera olika vård- och omsorgsyrken.

Anmäl ditt intresse som extrapersonal inom vård och omsorg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommunens lediga tillsvidaretjänster

Vi behöver dig, både nu och i framtiden.

Sidan uppdaterades senast: