INNEHÅLL

Sommarliv med många roliga aktiviteter

Sommarlov är lika med sommarliv. Vi vill ge dig som är ung ett riktigt bra sommarlov och erbjuder många olika aktiviter under sommarlovet.

Visst är det härligt med sommarliv på sommarlovet? Vår sommarlivskompis Love bjuder på ett härligt program i år med både fart, fläkt, värme och kyla. Vad sägs om att eget datorbygge, livestreaming, pyssel och bowling?

Häng på den mobila fritidsgården

Under hela sommaren kan du hänga på den mobila fritidsgården som befinner sig på olika platser i sommar. Delta på bibliotekets Boksommar och tävla om fina priser, du kan även hämta ut pysselpåsar på biblioteken i Anderstorp, Smålandsstenar och Gislaved.

Svalka dig inne eller ute.

Både Gislebadet och Hörsjöbadet håller öppet hela sommaren för dig som är sugen på att bada. Gislebowling har öppet för dig som gillar inomhusaktiviteter. I början av sommaren och slutet av sommaren kan du som går i skolan få reducerat pris när du bokar en bana.

Digilabb och filmprojekt

På Kulturplatån i Glashuset Gislaved kan du tillsammans med en kompis prova på Digilabb. Nörda ner dig inom olika teknikämnen, bland annat kommer du att få testa på att bygga en egen dator. Kulturplatån är även ute med ett filmprojekt under sommaren. Bor du i Hestra, Smålandsstenar eller Reftele kan du under tre dagar få bästa tipsen på hur du gör bra filmer. Sista dagen kan du delta i en livestream tillsammans med dina vänner.

Sportaktiviteter runt om i kommunen

I vår kommun har vi förmånen att ha många idrottsföreningar. I sommar har flera av dem aktiviteter där du kan testa på MTB, fotboll och innebandy i bland annat Hestra och Smålandsstenar. Anmäl dig innan så du säkert får en plats.

Femte året med Sommarliv

Den här sommaren är lite annorlunda jämfört med hur det brukar vara. Love bjuder på några härliga minnen från tidigare Sommarliv. Love och vi andra som arbetar med Sommarliv är så glada att vi nu inleder femte året med Sommarliv. Vi hoppas på att vi tillsammans ska skapa mängder med nya minnen även till denna sommar, även om det inte blir precis så vi som det brukar.

Ett sommarlov med bad och roliga aktiviteter måste vi ju ändå ha och Love hoppas att vi ses mycket i sommar! Ta del av hela på kommunens sidor för unga.

För minskad smittspridning

På grund av coronaviruset och risk för smittspridning förhåller vi oss till myndigheternas restriktioner. Vi erbjuder inga aktiviteter som samlar människor och har anmälan på aktiviteter.

Sidan uppdaterades senast: 2020-09-02