Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Centrumutveckling i Anderstorp - bro till bro

Visionen för Anderstorps centrum är klar. Nu har du möjlighet att se den och komma med synpunkter. Välkommen på utställning!

Den vision som kommunen tillsammans med invånarna tagit fram för utvecklingen av Anderstorps centrum är färdig. Visionen finns att ta del av i en utställning på Folkets Hus i Anderstorp den 25 juni. För att minimera risk för smittspridning finns ett begränsat antal platser.

Utställningen Bro till Bro

Tid: Torsdag 25 juni klockan 15 - 20
Plats: Folkets Hus i Anderstorp
Anmälan är obligatorisk. Utställningen är öppen för alla.

Lämna synpunkter fysiskt eller digitalt

Visionen presenteras även på kommunens webbplats efter utställningen. Visionen kommer att ligga till grund för planeringsarbetet framåt för centrumutvecklingen i Anderstorp och du är välkommen att komma med synpunkter.

Under utställningen kommer några av de tjänstepersoner från kommunen som arbetat fram visionen vara på plats för att presentera den. Efter presentationen är du välkommen att ställa frågor. Vi tar också gärna emot synpunkter både i samband med utställningen och digitalt i efterhand.

Projektet Bro till Bro

Bro till Bro är en del av centrumutvecklingsprojekten som pågår i Gislaved och Anderstorp. I Anderstorp handlar det om en bit mark norr om Storgatan och mellan Brogatan och bron på Kvarngatan, därför kallas projektet ”Bro till bro”. Tanken med visionen är att den ska ligga till grund för framtida planeringsarbete. Det är viktigt att inhämta de boendes synpunkter på hur marken bör användas.

Viktigt med dialog

Tanken med projektet har varit att tidigt få in invånarnas perspektiv i processen. Synpunkterna är främst från 2019 och kom in via en öppen en öppen dialog på Folkets hus, en webbenkät, och dialoger med Åsenskolan och Ekenskolan. Synpunkterna har legat till grund för arbetet med själva visionen.

Vill du läsa mer om Bro till Bro är du välkommen att besöka sidan om projektet på kommunens webbplats.

En drönarbild tagen högt uppifrån på samhället Anderstorp

Anderstorps centrum under utveckling.

Sidan uppdaterades senast: