Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kommunfullmäktige torsdag 27 augusti kl 18.30

Med anledning av coronaviruset – se gärna direktsändningen på vår webb istället för att besöka sammanträdet.

Alla kommunens fullmäktigemöten är öppna, vilket betyder att du är välkommen, att på plats lyssna till vad som sägs och beslutas. Men med anledning av coronaviruset (Covid-19) och för att begränsa smittspridningen – vädjar vi till allmänheten att istället för att besöka sammanträdet titta på direktsändningen via kommunens webbplats.

Några dagar efter mötet kan du också se sändningen i efterhand. På eftersändningen har vi satt dit bokmärken som du kan klicka på för att snabbt komma till det eller de ärenden du är mer intresserad av.

Datum: Torsdag den 27 augusti 2020
Tid: 18.30
Plats: Kommunhuset, Stortorget 1, Gislaved

Sidan uppdaterades senast: