Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Alliansens företrädare, Carina Johansson (C), Anton Sjödell (M), Fredrik Sveningson (L) och Lennart Kastberg (KD).

Alliansen fortsätter ta ansvar för kommunen

Det politiska samarbetet mellan Alliansen och Westbopartiet har, på Westbopartiets initiativ, avslutats under måndagen. Företrädare för Alliansen meddelar att de kommer att fortsätta ta ansvar för att styra, leda och utveckla kommunen.

Alliansens företrädare, Carina Johansson (C), Anton Sjödell (M), Fredrik Sveningson (L) och Lennart Kastberg (KD) berättar att det inte kommer att påverka deras politik. De står fast vid den kommunplan för 2019-2022 Pdf, 436.4 kB. man har beslutat om och kommer fortsätta arbetet med att utveckla kommunen för invånare, näringsliv och besökare.

Sidan uppdaterades senast: