Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Ceremoni för nya svenska medborgare

Under lördagen den 10 oktober genomfördes en ceremoni för att välkomna nya svenska medborgare som bor i kommunen.

Sedan 2015 har vi välkomnat nyblivna svenska medborgare som bor i kommunen till en ceremoni i kommunhuset i Gislaved. Vanligtvis hålls ceremonin i samband med nationaldagen den 6 juni, men med anledning av den pågående pandemin och de restriktioner som gäller flyttades ceremonin fram och antalet deltagare var begränsat till enbart inbjudna gäster.

Ett 30-tal nya medborgare med rötter i hela världen var på plats för att ta emot ett diplom och en svensk flagga av Lars-Ove Bengtsson, kommunfullmäktiges ordförande, Lennart Kastberg, 1:e vice ordförande och Hasse Johansson, 2:e vice ordförande.

Familje Haban tar emot flagga och diplom.

Marcel, Felicia och sonen Robert Hoban tillsammans kommunfullmäktiges ordförande Lars-Ove Bengtsson, Hasse Johansson och Lennart Kastberg.

Mamma med sin son

Mohammed Alali, som fått svenskt medborgarskap, med sin mamma Seham Alali.

Sidan uppdaterades senast: