INNEHÅLL

Nytt nummer av kommuntidningen G

Parkeringsövervakning, Villstad GIF och fågelmagnet utanför Reftele. Det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen som kommer i brevlådan under torsdagen.

Idag torsdag kommer det senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen kan du bland annat möta några av våra medarbetare inom socialförvaltningen och få en inblick i hur våra verksamheter ställt om under den rådande pandemin.

Precis som i förra numret av tidningen fokuserar vi lite extra på två av kommunens orter, denna gång Smålandsstenar och Reftele. Du kan också ta del av de planer som finns för ett nytt kvarter i Gislaveds centrum och läsa om friluftslivets år 2021.

Har du inte fått någon tidning i brevlådan? Hör av dig till oss!

Du kan även läsa tidningen digitalt eller ladda ner en kopia av det nummer du vill läsa.

Sidan uppdaterades senast: 2020-12-10