Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kulturaktiviteter i vår

Vårens kulturprogram finns nu i din brevlåda! Vi vill fortsätta att leverera kultur till dig även om det blir på ett annat sätt än tidigare.

Vad vore livet utan kulturupplevelser? Att få gå på konsert, läsa en bra bok, lyssna på en spännande föreläsning med en av dina favoritförfattare eller pyssla ihop med barnen. Vårens program bjuder på flera varierade programpunkter som du kan ta del av. Många av aktiviteterna i programmet är anpassade för att du ska kunna sitta hemma i soffan och delta på distans.

Ta del av hela vårens kulturprogram som kommer att uppdateras löpande.

Godbitar ur vårens kulturprogram

Vårens program innehåller bland annat Anders Lundin, Drag Queen Story Hour, Ewa Klingberg och Imagine Sweden. Läs mer om aktiviteterna i programmet.

Nalleövernattning och sagoväsen på biblioteket

Lämna ditt gosedjur på biblioteket för övernattning och följ gosedjurens kväll på Instagram, tillsammans med ditt barn. Du kan även gå en Sagovandring ihop med Gislaveds bibliotek och upptäcka olika sagoväsen i skogen, ta med dig matsäck.

Från Anders Lundin till Imagine Sweden

Anders Lundin och Åsa Jinder är två artister som knappast behöver en presentation. De har varit med så pass länge att det är en ära att få presentera de i vårens kulturprogram. Vill du ha fler musikupplevelser kan du lyssna på Imagine Sweden, bäst av allt är att de livesänds så du kan sitta hemma i soffan och njuta.

Välkommen till vårens kulturaktiviteter, läs mer i programmet som ligger i din brevlåda från och med idag.

Sidan uppdaterades senast: