Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kommundirektören slutar

Kommundirektör Anders Johansson, som arbetat i kommunen i snart ett år, kommer att sluta sin anställning till sommaren. Han går vidare till en tjänst som kommundirektör i Kristianstads kommun.

- Samarbetet med Anders har fungerat mycket bra och även om det är tråkigt för oss att Anders har valt att gå vidare, önskar jag honom lycka till på sin nya arbetsplats, säger kommunstyrelsens ordförande, Carina Johansson (C).

Carina Johansson (C) talar även för sina kollegor i kommunstyrelsens presidie, Anton Sjödell (M) och Marie Johansson (S) när hon berättar att Anders, tillsammans med sina medarbetare har tagit hand om de politiska uppdragen på ett bra sätt. Hon nämner som exempel översynen av förvaltningsorganisationen, vilken startades upp runt årsskiftet.

- Det har varit en glädje för mig att som kommundirektör få leda kommunen. Även om jag slutar efter en relativt kort tid så är det med ett visst vemod. Jag lämnar en arbetsplats med många kompetenta och engagerade kollegor och medarbetare. Jag är övertygad om att de fortsätter att arbeta på bästa sätt för kommunens framtid, säger kommundirektör Anders Johansson.

Rekrytering ska påbörjas

Inom kort startar rekryteringen av en ny kommundirektör.

- Vi i kommunstyrelsen kommer jobba för att vi får ett stabilt, tryggt och hållbart ledarskap med starkt utvecklingsfokus framöver, säger Carina Johansson (C).

Om Anders Johansson slutar innan någon ny finns på plats kommer kommunen att ledas av biträdande kommundirektör Eva Gardelin-Larsson.

- Anders sista arbetsdag i kommunen blir den 9 augusti, om vi inte kommer överens om något annat, säger Carina Johansson (C).

För mer information kontakta:

Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande
076-495 26 09
carina.johansson@pol.gislaved.se

Anders Johansson, kommundirektör
0371-815 99
anders.johansson@gislaved.se

Sidan uppdaterades senast: