Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Delta i temakväll om kolinlagring för klimatet

Välkommen på en webbsänd föreläsning med efterföljande panelsamtal om kolinlagring och minskad klimatpåverkan.

Tisdagen den 30 mars klockan 19.00 hålls en webbföreläsning och efterföljande panelsamtal med Jessica Johansson, projektledare på Svensk kolinlagring. Hon kommer berätta om kolinlagring och hur det kan användas för att motverka utsläppen av klimatgaser. Du får under kvällen chansen att lära dig mer om planetära gränser, kolets kretslopp, biokol och regenerativt jordbruk.

Föreläsningen arrangeras av Gislaveds kommun, LRF och Länsstyrelsen i Jönköpings län med anledning av årets tema under Earth hour "Släck för vår enda planet". Syftet är att öka kunskapen om kolinlagring för minskad klimatpåverkan.

Anmälan

Anmäl dig senast den 28 mars via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ring kontaktcenter på telefonnummer: 0371-810 00.

Föreläsningen är kostnadsfri. Du får en möteslänk till den e-postadress som uppges i anmälan.

Välkommen!

Sidan uppdaterades senast: