Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Rekrytering av ny kommundirektör

Under en tid har det pågått en intern rekrytering av ny kommundirektör. Efter att en intern sökande idag valt att ta tillbaka sin ansökan till tjänsten kommer en extern rekrytering att starta.

Kommundirektör Anders Johansson valde tidigare i år att säga upp sig. Han slutar efter sommaren och en intern rekrytering har pågått. Efter att en intern sökande tagit tillbaka sin ansökan väljer kommunstyrelsen, vilka rekryterar kommundirektör, att även söka externt.

Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande berättar att de kommer att påbörja en ny rekrytering genom att använda kommunens upphandlade rekryteringsföretag. Den vänder sig till både interna och externa sökanden.

- Målsättningen är att ha en kommundirektör på plats i slutet av året. Biträdande kommundirektör Eva Gardelin Larsson får uppdraget som tillförordnad kommundirektör fram tills att en ny person finns på plats, säger Carina Johansson (C).

Sidan uppdaterades senast: