Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Händer som håller en kompass och en karta. Kompassen är gul, röd och blå och har ett gult band.

Hitta vandringsstigar eller se ledig mark i vår kartportal

I kommunens karttjänst kan du hitta en mängd olika kartor. Vi har nu skapat en sida som fungerar som en portal där du får en överblick över våra olika kartor.

Med hjälp av vår kartportal kan du lätt hitta information om kommunens verksamheter. Här finns information om förskolor, skolor, äldreboenden, badplatser, detaljplaner, lediga tomter, brandstationer, vandringsleder, äldre kartor och mycket, mycket mer!

– Det sägs att 80 procent av all information har en geografisk koppling. Det kan man förstå när man tittar på utbudet av kartor som finns på kommunens hemsida. Kartor är ett bra sätt att dela information oavsett från vilken av kommunens verksamheter det gäller. Vi tar hela tiden fram nya kartor då fler och fler får upp ögonen för detta sätt att sprida sin information, säger Marcus Josefsson, kart- och mätchef.

sidan Kartportal hittar du bland annat kartor för motion och friluftsliv. Där kan du hitta din nya fiskeplats eller en för dig oupptäckt vandringsled.

Du kan också jämföra flygfoton från förr och till exempel se hur området där du bor växt och förändrats över tid!

Kommunkarta på startsidan

Visste du att det finns en länk till kommunkartan på vår startsida Länk till annan webbplats.? Du hittar den allra längst upp på sidan.

Menyrad längst upp på webbsidan. Ordet Karta är markerat med en röd fyrkant.

Sidan uppdaterades senast: