Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kommunens restauranger och träffpunkter öppnar igen

15 september öppnar kommunens träffpunkter igen och lunchserveringen på Klockaregården i Anderstorp. Senare i höst öppnar även de andra restaurangerna efter att ha varit stängda med anledning av coronapandemin.

Kommunen har gjort flera åtgärder för att bromsa smittspridningen av corona-viruset och våra verksamheter har påverkats av de nationella riktlinjerna. Våra restauranger och träffpunkter har varit stängda sedan november 2020 men kommer att öppna upp igen efter sommaren. Först ut av lunchrestaurangerna är Klockaregården i Anderstorp som öppnar för lunchservering den 15 september.

- Det är naturligtvis glädjande att öppna upp och åter välkomna våra gäster till restaurangerna. Vi vet att många har längtat efter att träffas igen över en måltid, säger Ing-Maj Eleholt (C), ordförande i socialnämnden.

Anpassningar för trygga besök

15 september öppnar restaurangen på Klockaregården i Anderstorp för lunchservering för våra invånare. 1 oktober öppnar Mariagården och Solbacka och den 15 oktober öppnar Ekbacken, Lugnet och Hestragården för lunchservering.

Till en början kommer det finnas en maträtt varje dag och matsedel läggs ut på kommunens webbplats som tidigare.

15 september öppnar även kommunens träffpunkter igen. Träffpunkterna finns på Ekbacken, Gislow, Hestragården, Klockaregården, Lugnet, Mariagården och Solbacka. Träffpunkterna är en mötesplats för dig som är pensionär och här kan du delta i olika aktiviteter. Höstens öppettider och aktiviteter kommer att publiceras efter sommaren. Läs mer om träffpunkterna här på vår webbplats.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och gör anpassningar så att du som gäst ska känna dig trygg när du besöker någon av våra restauranger. Det är också viktigt att du som besöker oss är symtomfri och håller avstånd till andra.

Sidan uppdaterades senast: