Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Tyck till om framtidens äldreomsorg!

En ny äldreomsorgsplan ska tas fram i kommunen. Hur vill du att framtidens äldreomsorg ska se ut? Ta chansen att lämna dina åsikter i vår enkät.

En ny plan ska tas fram för hur äldreomsorgen ska utvecklas under de kommande tio åren. Som en del i arbetet med den nya äldreomsorgsplanen vill vi veta vad du som kommuninvånare tycker. Vad tycker du är viktigt när det kommer till äldreomsorg?

Svara på enkäten om framtidens äldreomsorg.länk till annan webbplats

Personer i alla åldrar kan svara

Vi tar gärna emot svar från personer i olika åldrar, då planen syftar till framtidens äldreomsorg. Du behöver alltså inte själv tillhöra den äldre generationen idag för att svara på frågorna.

Enkäten tar ungefär 10-20 minuter att svara på, beroende på hur utförligt du väljer att svara. Det är frivilligt att svara på de olika frågorna. Om någon fråga inte känns relevant för dig, hoppa över den och gå vidare till nästa fråga. Dina svar kommer att vara anonyma.

Digital enkät på svenska och finska

Enkäten är digital och du når den via länken nedan. Enkäten finns på svenska och finska, valet gör du i enkäten.

Svara på enkäten om framtidens äldreomsorg.länk till annan webbplats

För dig som inte har möjlighet att svara digitalt finns det utskrivna enkäter, på svenska, att hämta och fylla i. Enkäterna finns på kontaktcenter i kommunhuset i Gislaved. De finns också tillgängliga på Anderstorps och Smålandsstenars bibliotek mellan den 7 juli - 6 augusti.

Följ arbetet i höst

Enkäten kommer att vara öppen och tillgänglig att svara på till den 10 augusti 2021. Resultatet för enkäten kommer att ligga till grund för arbetet med att fram äldreomsorgsplanen under hösten 2021.

Mer information om arbetet med äldreomsorgsplanen kan du följa på vår webbplats längre fram i höst.

Sidan uppdaterades senast: