Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Rensning av dokument på gislaved.se

Som en del i det pågående förbättringsarbetet av webbplatsen rensar vi bland gamla dokument. Det innebär att vi bland annat nu plockar bort äldre protokoll och kallelser från webbplatsen.

Vi försöker ständigt förbättra vår webbplats och göra den mer tillgänglig. Ett steg i arbetat är att vi nu rensar bland gamla dokument. Det innebär att vi även rensar bland gamla protokoll och kallelser. Vi kommer nu att lämna kvar protokoll och kallelser från innevarande mandatperiod. De äldre protokollen kommer att plockas bort löpande under september månad.

Protokollen finns arkiverade i andra system och går att begära ut om man önskar.

Pågående förbättringsarbete av webbplatsen

Vi har tidigare haft dokument som är upp till 10 år gamla på sidan. Statistik visar att dessa dokument har få visningar. De gamla dokumenten påverkar vår interna sökfunktion negativt och gör det svårt att hitta rätt bland sökträffarna. Dokumenten innehåller också flera trasiga länkar som minskar vår webbplats tillgänglighet. De trasiga länkarna gör också att vi hamnar längre ner på externa sökmotorers söklistningar och kan försvåra för våra besökare att hitta rätt.

Hur gör du för att begära ut protokoll?

Protokoll och kallelser räknas som allmän handling och kan begäras ut enligt offentlighetsprincipen. Om du vill ta del av en handling kan du vända dig till vårt kontaktcenter.

Sidan uppdaterades senast: