Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Stefan blir vår nya kommundirektör

Rekryteringen av en ny kommundirektör är klar och den 1 oktober börjar Stefan Eglinger att jobba hos oss.

Under kommunstyrelsens sammanträde den 22 september beslutades att Stefan Eglinger blir vår nya kommundirektör. Kommunalråden Carina Johansson (C), Anton Sjödell (M) och Marie Johansson (S) är alla mycket nöjda med beslutet.

– Jag är väldigt nöjd med rekryteringsprocessen. Stefan är en erfaren chef och ledare med över trettio år inom stat och kommun. Våra invånare ska känna sig trygga med att Stefan blir vår nya kommundirektör, säger Carina Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Stefan Eglinger är 54 år och bor i Örby i Marks kommun. Han har gedigen erfarenhet som ledare inom statlig och kommunal verksamhet. Stefan har haft ledande befattningar inom bland annat förändringsledning, organisations- och verksamhetsutveckling samt samhällsbyggnad, hållbarhet och strategiska frågor inom infrastruktur.

– Jag ser fram emot att vi tillsammans med tydligt ledarskap, gott mod och glädje ska utveckla kommunen utifrån våra viktiga roller, säger Carina Johansson (C).

Som kommundirektör blir Stefan Eglinger den högste tjänstemannen i kommunens organisation. Det innebär att han är utsedd av kommunstyrelsen och har ansvar för att planera, leda och samordna all kommunal verksamhet.

Sidan uppdaterades senast: