Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Öppet samråd om Gislaveds finska förvaltningsområde

Tisdagen den 26 oktober bjuder vi in till ett öppet samråd för att diskutera frågor som rör det finska förvaltningsområdet.

Nu är det dags för ett nytt öppet samråd med den sverigefinska minoriteten. Mötet är öppet för alla som vill diskutera frågor som rör det finska förvaltningsområdet, så som service, språk och kultur, med fokus på barn-och ungdomsperspektivet.

Samrådet hålls i Finska föreningens lokaler i Gislaved. Dörrarna öppnas klockan 17.00 för kaffe och enklare fika innan själva samrådet börjar. Under kvällen deltar politiker från styrgruppen som arbetar med det finska förvaltningsområdet, samt tjänstepersoner från kommunen.

Välkommen!

Datum: tisdagen den 26 oktober
Tid: klockan 17.00-20.00
Plats: Finska föreningen i Gislaveds lokaler, Åbjörnsgatan 2 i Gislaved

Sidan uppdaterades senast: