Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Anders Olsson blir ny ekonomichef i kommunen

Rekryteringen av ny ekonomichef är klar och den 19 januari börjar Anders Olsson arbeta i kommunen. Anders har mångårig erfarenhet av ekonomiarbete i offentlig förvaltning.

I början av 2022 tillträder Anders Olsson som ekonomichef i kommunen. Anders kommer senast från en tjänst i Region Jönköpings län där han arbetat som ekonomichef inom folktandvården, och har 20 års erfarenhet av ekonomiarbete inom offentlig förvaltning.

Kommundirektör Stefan Eglinger är mycket nöjd med rekryteringen av Anders Olsson;

- Vi är väldigt nöjda med att ha landat rekryteringen med en trygg och stabil ledare som grund för fortsatt arbete med att upprätthålla och utveckla kommunens ledning och styrning för en god ekonomisk hushållning, säger Stefan Eglinger.

Anders Olsson har lång erfarenhet från offentlig sektor inom ekonomiyrket och ser fram emot att arbeta som ekonomichef inom kommunen;

- Det som driver mig i yrkeslivet är att skapa goda förutsättningar för invånarna och att förvalta de skattemedel som finns att tillgå på bästa sätt, säger Anders Olsson.

Anders är 53 år gammal och bor i Norrahammar i Jönköpings kommun, tillsammans med sin familj. Han kommer ursprungligen från Malmö.

- Jag ser fram emot att lära känna verksamheten och medarbetarna i Gislaveds kommun. Det är en modig kommun med en stabil grund att utveckla vidare säger Anders.

Sidan uppdaterades senast: