Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Foto: Thomas Harrysson, Västtrafik

Busslinje 510 mellan Gislaved och Tranemo läggs ner

Västtrafik byter tidtabell från och med den 12 december. På grund av för få resenärer dras linje 510 mellan Gislaved och Tranemo in helt.

Den 12 december byter Västtrafik tidtabell för alla sina linjer. Den största förändringen för vår kommun är att busslinje 510 mellan Gislaved och Tranemo helt ställs in. Anledningen till att linjen dras in är för få resenärer, enligt Västtrafik.

Efter bytet är det möjligt att resa med linje 325 från Tranemo till Grimås och där byta till linje 245 med Jönköpings länstrafik mot Gislaved. Alternativt kan du ta linje 350 från Tranemo till Limmared och byta till tåg mot Gnosjö. I Gnosjö kan du sedan byta till linje 241 med Jönköpings länstrafik mot Gislaved.

Du kan läsa mer om alla förändringar som görs den 12 december, i samband med den nya tidtabellen, på Västtrafiks webbplats. Länk till annan webbplats.

Frågor och mer information

Har du frågor eller behöver mer information kan du kontakta Västtrafik på telefon 0771-414 300 eller besök Västtrafiks webbplats Länk till annan webbplats..

Sidan uppdaterades senast: