Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Vackert i Vinter? Skicka oss din bild!

Visst är det vackert i vinter? Hjälp oss hitta allt vintervackert i kommunen genom att skicka in bilder i årets decemberutmaning "vackert i vinter"! Du som deltar är med och tävlar om mössa, halsduk, reflex och tygkasse!

Så mycket vackert vi har omkring oss, oavsett om det är bar backe eller om backen är full av snö! Precis som förra december, då vi hade utmaningen "tusen juleljus", så ordnar vi en fotoutmaning i december; välkommen att delta i ”vackert i vinter”.

Vad tycker du är vackert i vinter?

Vi vill gärna ta del av bilder på det som du tycker är vackert runtomkring dig. Det här kan exempelvis vara en plats i vinterskrud, en ljusstake i ditt fönster, en snögubbe, en julgran hemma eller i skogen, ett glaserat pepparkakshjärta ,en istapp eller en frostig morgonbild. För att bara nämna några varianter av vad som kan vara vackert. Du bestämmer!

Isen har lagt sig i dammen, elektriska ljusstakar föreställande blommor lyser upp

Utomhus är det kallt och inne är det varmare. Allt funkar i #vackertivinter. Bild på ljusdekorationer i kyrkparksdammen i Gislaved.

Skicka in din bild till oss!

Skicka din eller dina bästa bilder till oss! Under december lägger vi på kommunens facebooksida upp ett urval av de bilder vi får in till kommunen. Länk till annan webbplats.E-posta dina egna bilder till vår e-postbrevlåda. Du kan också skicka bilderna via facebook/messenger. Berätta gärna varifrån i kommunen bilden är tagen! Du som är med i decemberutmaningen deltar i utlottning av mössa, halsduk, tygkasse och reflex. Skicka in din bild till oss senast 27/12.

Mer information:

  • Vi förbehåller oss rätten att välja utifrån de bilder som kommer in.
  • Genom att skicka bilder till oss ger du kommunen tillstånd att publicera bilden digitalt i våra olika kanaler.
  • Bilden ska vara GDPR-säkrad. Det innebär att bilden inte ska innehålla någon person som går att känna igen.
  • För att delta i utlottningen behöver vi ha din bild senast måndagen 27/12.

Sidan uppdaterades senast: