Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Nytt nummer av kommuntidningen G

Attraktiva stadskärnor, medmänsklighet på internet och effektivare energianvändning – det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen som kommer i brevlådan under onsdagen.

Idag onsdag kommer det senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen kan du bland annat möta några av våra medarbetare, läsa om hur biståndsbedömningen fungerar och träffa en av våra kommuninvånare som ägnat mycket tid till att hjälpa andra.

Precis som i föregående nummer av tidningen fokuserar vi lite extra på en av kommunens orter, denna gång Gislaved. I nästa nummer avslutar vi vår artikelserie om kommunens olika orter och skriver om orten Broaryd.

Har du inte fått någon tidning i brevlådan? Hör av dig till oss!

Du kan även läsa tidningen digitalt eller ladda ner en kopia av det nummer du vill läsa.

Sidan uppdaterades senast: