Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Stefan sitter i en julig miljö och håller årets jultal

Stefan Eglinger, kommundirektör håller jultal.

God jul och gott nytt år

I år kommer en särskild julhälsning i form av en film. Se vackra vyer från hela kommunen, lyssna på stämningsfull musik från Westbo Musikkår och sång av Gislaveds Manskör. Lyssna på jultal av vår kommundirektör Stefan Eglinger.

Traditionsenligt brukar stadsblåsarna och Gislaveds Manskör bjuda på ett festligt julfirande på julaftonsmorgon i kommunhuset i Gislaved. Det brukar vara underhållning, jultal och servering av kaffe och lussekatter.

Men i år kommer här en digital hälsning istället. Se filmen med jultal av Stefan Eglinger, vackra vyer från hela kommunen och stämningsfull musik och sång. Medverkar i filmen gör Westbo Musikkår och Gislaveds Manskör.

Vi önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

Sidan uppdaterades senast: