Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Bild tagen på Musikskolans fasad, ett gult hus med en tillbyggnad i svart.

Musikskolans lokaler i Gislaved.

Välkommen till öppet hus på musikskolan

Torsdag den 31 mars är det öppet hus på Musikskolan Gislaved. Elever från årskurs 2 och äldre välkomnas för att testa på instrument, träffa musikskolans lärare och se våra lokaler.

Du som är intresserad av att börja spela ett instrument, sjunga eller drilla är välkommen att besöka musikskolan under öppet hus den 31 mars. Under kvällen får elever i årskurs 2 och äldre chansen att se våra lokaler, träffa musikskolans lärare och få veta mer om vårt utbud av instrument och kurser.

Datum: torsdag 31 mars

Tid: 17.00-19.00

Plats: musikskolan, Södra Storgatan 34 i Gislaved

Chans att testa på alla instrument

Under pandemin har det inte varit möjligt att anordna öppet hus eller göra besök på skolor för att informera om musikskolan, vilket har gjort det svårt att nå ut till alla elever.

– Efter nästan två års uppehåll är vi så glada över att få anordna öppet hus igen! Det gör det möjligt för elever att testa på alla instrument och därigenom kanske man hittar något som man annars inte hade tänkt på att välja, säger Veronika Lorentzson, musikskolechef.

Instrument och kurser som musikskolan erbjuder:

  • Drill för elever från årskurs 1
  • Instrument och sång för elever från årskurs 2
  • Kör för elever från årkurs 3
  • Kortkurser för äldre elever
  • Suzukiundervisning för 5-6-åringar

Musikskolans elever börjar vanligtvis att spela i årskurs 3 och många fortsätter att spela under hela skoltiden ända tills de går ut gymnasiet.

Vi har ett mycket stort utbud av orkestrar och grupper på musikskolan. Det finns bland annat fem stråkorkestrar, två blåsorkestrar, en slagverksorkester, drillgrupper och kör. Vi har även sångensembler, jazz-, folkmusik-, och rockgrupper.

Läs mer om verksamheten, våra kurser och ansök på sidan om musikskolan.

Sidan uppdaterades senast: