Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

En svart smartphone

Nu får alla driftinformation direkt i telefonen via sms

Vi lanserar nu en SMS-tjänst för driftinformation som gör att alla invånare i Gislaveds kommun får SMS vid driftstörningar i kommunens infrastruktur. Tjänsten kommer inledningsvis att vara inriktad på driftstörningar inom vatten och avlopp.

Med den nya SMS-tjänsten får berörda kommuninvånare meddelande om både planerade och oplanerade driftstörningar, exempelvis vattenläckor som orsakar avbrott i vattenförsörjningen. Vi kan rikta meddelanden antingen till abonnenter i ett helt samhälle eller till invånare inom ett visst postnummer men också specifikt riktat till en begränsad del av en ort eller bara en berörd gata.

Tjänsten hämtar automatiskt upp telefonnummer till alla som är folkbokförda i Gislaveds kommun. Om du inte vill få dessa sms eller har någon i din familj som du inte vill ska få dem kan du avanmäla dig genom att följa instruktionerna på gislaved.se/sms.

Du måste registrera ditt nummer om du har:

  • skyddat nummer
  • oregistrerat kontantkort
  • äger ett fritidshus på en adress som du inte är skriven på
  • använder ett företagsabonnemang
  • eller vill få sms om driftstörningar som berör till exempel en äldre anhörig som bor i Gislaveds kommun

Registrera eller avregistrera telefonnummer

Sidan uppdaterades senast: