Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Elevers händer uppe i luften med en himmel som bakgrund.

Välkommen till Gislaveds Gymnasiums utbildningsmässa

Onsdagen den 20 april bjuder Gislaveds Gymnasium in till årets utbildningsmässa. Elever och lärare presenterar de program vi erbjuder och allt annat spännande som du som elev får möjlighet att delta i.

Utbildningsmässan 2022 riktar sig främst till dig som går i årskurs 8. Syftet med att ha mässan redan på våren är att du kan påbörja din resa mot gymnasievalet tidigare, detta genom att du får möjlighet att hämta information under en längre period. Vi vill ge dig chansen att göra ett gymnasieval som passar just dig.

Datum: onsdag 20 april

Tid: 17.45-20.30

Plats: Gislaveds Gymnasium, Gislegatan 5, Gislaved

Utbildningsmässan är också ett perfekt tillfälle för dig som vårdnadshavare att få en inblick i gymnasiet och dess olika program, passa på att följa med på utbildningsmässan.

Den största delen av mässan äger rum på Gislaveds Gymnasium. Estetiska programmet inriktning dans och Restaurang- och livsmedelsprogrammet visar sina verksamheter i Glashuset. Bygg- och anläggningsprogrammet visar sin verksamhet på Hagagatan.

På Gislaveds Gymnasiums webbplats hittar du mer information om skolan och vilka program som erbjuds Länk till annan webbplats.

Välkommen!

Sidan uppdaterades senast: