Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Möjlighet till extra betalt för sommarvikarier inom socialförvaltningen

För bättre vård och omsorg inom socialförvaltningens verksamheter i sommar, införs en ekonomisk ersättning på 5000 kronor till dig som arbetar som vikarie i 8 veckor eller mer.

Det är viktigt att säkerställa att det finns kunnig personal som kan ge god vård och omsorg i kommunens verksamheter under sommaren. Därför erbjuder vi utöver lön, en ekonomisk ersättning på 5000 kronor till sommarvikarier som arbetar i 8 veckor eller mer.

Extra ersättning erbjuds inom hela socialförvaltningen

Erbjudandet om extra ekonomisk ersättning berör vikarier i samtliga verksamheter inom socialförvaltningen. Det gäller exempelvis vård- och omsorgsbostäder, grupp- och servicebostäder, hemtjänst, personlig assistans, psykiskt funktionsstöd och korttidsverksamhet.

Kontakta ansvarig för rekryteringen om du har frågor. Kontaktuppgifter hittar du i respektive annons.

Trygghet och kontinuitet för våra brukare

Det är mycket värdefullt med vikarier som arbetar under en längre tid. Det innebär färre nya medarbetare i verksamheten vilket skapar trygghet och kontinuitet för såväl brukare som övriga medarbetare. Att våra vikarier arbetar under en längre period gör det också enklare att säkerställa och utveckla kompetensen.

Sök sommarjobb hos oss

Är du, eller känner du någon som är intresserad av att arbeta inom socialförvaltningens verksamheter under sommaren? Varmt välkommen att söka jobb hos oss.

Ta del av våra lediga tjänster och lämna din ansökan.

Titta gärna på filmen nedan för att få en inblick i några av socialförvaltningens verksamheter.

Sidan uppdaterades senast: