Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Två personer står och tittar på en mobiltelefon som visar en karta.

Hitta lokala aktiviteter i Naturkartan

Nu finns en mängd av kommunens platser, leder och upplevelser i Naturkartan – den digitala friluftsguiden som hjälper dig att inspireras och leva ett rikare friluftsliv.

Det finns mycket att uppleva i vår kommun. Här finns sevärdheter, vandrings- och cykelleder, naturreservat, badplatser, utegym, restauranger och grillplatser. Listan kan göras lång. För att det ska vara enkelt för dig att hitta alla smultronställen i kommunen har vi lagt in dem i den digitala friluftsguiden Naturkartan.

Så här använder du Naturkartan

Ladda ner Naturkartans app till din mobil. På så sätt har du alltid med dig en uppdaterad guide av vad som finns att upptäcka både på hemmaplan och om du åker iväg eftersom kommuner över hela Sverige använder den här guiden.

Besök guiden om Gislaveds kommun på Naturkartans webbplats. Här kan du även ladda ner appen till din mobil. Länk till annan webbplats.

Om Naturkartan

Naturkartan är en friluftsguide för webb och mobil, som används av företag och myndigheter för att inspirera och vägleda människor till ett rikare friluftsliv. Tjänsten fungerar som ett modernt alternativ till broschyrer.

Arbetet med Naturkartan görs i ett samarbete mellan kommunen och näringslivsbolaget Enter Gislaved för att göra det enklare för både invånare och besökare att ta del av friluftslivet.

Sidan uppdaterades senast: