Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Öppning av Hörsjöbadet

Det populära utomhusbadet, Hörsjöbadet i Smålandsstenar, öppnar en vecka senare än planerat på grund av förseningar. Öppning förväntas ske den 3 juni.

Hörsjöbadet är ett omtyckt bad med både stor pool, svikter och en plaskbassäng för de yngsta barnen. Dessutom finns en stor gräsyta, berättar fritid- och folkhälsochef Anna Gamlén. Planen var att öppna badet till Kristi himmelfärdshelgen.

- Det är verkligen olyckligt att vi inte kan öppna som vi hade tänkt, Hörsjöområdet är en fantastisk oas i Smålandsstenar. Nu planerar vi för 3 juni, säger Anna Gamlén.

Fokus på att bli klara till början av juni

Claes-Ove Asp, enhetschef på fastighet- och serviceförvaltningen, är ansvarig för anläggningen. Han berättar att vårens renovering har dragit ut på tiden.

- Vi har jobbat hårt för att kunna öppna i tid men har tyvärr missbedömt leverantörernas leveransförmåga och beställt jobbet för sent. Det känns givetvis tråkigt att öppningen dröjer. Nu lägger vi allt fokus på att bli klara till i början av juni, säger Claes-Ove Asp.

Öppettider för Hörsjöbadet

Mer information om Hörsjöbadet och öppettider som gäller från den 3 juni hittar du på vår webbplats.

Gislebadet

För dig som vill bada inomhus har vi öppet Gislebadet i Gislaved. Där finns en 50-meters bassäng och en mindre bassäng för de som inte är simkunniga. Läs mer om Gislebadet.

Välkommen att besöka friluftsbaden

Om du är badsugen innan Hörsjöbadet öppnar, och även resten av sommaren, finns det många badplatser att besöka runt om i kommunen. Elva av dem är iordningsställda med bryggor och toaletter. På många finns det också små lekplatser.

Ta hjälp av vår interaktiva kartfunktion för att hitta till badplatserna i kommunen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Sidan uppdaterades senast: