Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

En hand som håller i kommuntidningen. Framsidan pryds av en solros.

Nytt nummer av kommuntidningen G

Engagemang, demokrati och yttre påverkan – det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen som kommer i brevlådan under onsdagen.

Under onsdagen kommer det senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen som denna gång har temat engagemang, kan du bland annat möta några av våra medarbetare, få en inblick i vissa av kommunens verksamheter, samt läsa om demokrati och yttre påverkan. Du kan också ta del av årsredovisningen 2021 i korthet.

Precis som i föregående nummer av tidningen fokuserar vi lite extra på en eller två av kommunens orter, denna gång Broaryd. Läs om Broaryds gröna förskola och om Södra Hestra hembygdsförening som jobbar för att bevara Broaryds historia.

Har du inte fått någon tidning i brevlådan? Hör av dig till oss!

Du kan även läsa tidningen digitalt eller ladda ner en kopia av det nummer du vill läsa.

Sidan uppdaterades senast: